Projekt ”Skillingedagarna”

by | Feb 2, 2024 | Okategoriserade

Sedan i höstas har Skillinge Företagarförening arbetat med ett projekt vi kallar ”Skillingedagarna”. Det är en idé sprungen ur att vi fick ett stipendie från Österlenvännerna samt viljan att visa upp allt som vårt Skillinge har att erbjuda.

Tanken är aktivitetsdagar runt ett veckoslut (11-13/10) i Skillinge där man öppnar upp så många verksamheter som möjligt och mobiliserar Skillinges frivilligorganisationer, företag med flera och marknadsför Skillinge som platsen att besöka. Varför vill vi göra detta? För att öka tillströmmingen av besökare och kunder under lågsäsong och att visa att Skillinge är en aktiv by med mycket att erbjuda. Att skapa sammanhållning, samarbete och positiv känsla i Skillinge.  Idén är att detta ska bli ett återkommande arrangemang.

Vi har redan haft brainstormingmöte med medlemsföretagen och nu är det dags att kicka igång arbetet på riktigt. Du kan läsa mer i arbetsdokumentet längs ned.

Nu vill vi bjuda in hela Skillinge att fortsätta det kreativa och praktiska arbetet i olika grupper. Torsdagen den 8/2 möts vi på BRICK för information om hur riktlinjerna och förutsättningarna ser ut och börjar organisera oss i grupper. Alla är välkomna för att lyssna, komma med idéer och kanske gå med i en arbetsgrupp. Om du inte kan komma denna gång så blir det fler tillfällen. Anmäl dig via denna länk.

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat