Välkommen till Skillinge den 11:e till 13:e oktober 2024.

Under tre dagar kan du uppleva allt vad vår by har att erbjuda och lite till. På denna sida kommer det digra programmet att presenteras allt eftersom det blir klart Det blir många olika event, utställningar och upptåg.

Klart är att butiker, restauranger, gallerier, B&B och andra verksamheter har öppet med olika typer av evenemang och erbjudanden.

Hamnen och lilla varvshallen är centrum för dagarnas aktiviteter. I varvshallen blir det en stor mässa under lördagen där Skillinges företag, hantverkare och föreningar presenterar sig. Det blir försäljning och servering bland annat. Under söndagen blir det stor loppis i samma hall där skillingeborna säljer saker från vindar och förråd.

Under fredagskvällen blir det ett stort arrangemang i varvshallen som invigning av dagarna, men detaljerna kring detta är inte klara ännu.

I byn kommer Skillinge Teater att genomföra sitt 3-dimensionella vandringskonstverk ”30.000 dagar” i en något förkortad version. Uppe på teatern kommer det bland annat att bli arrangemang i restaurangen kvällstid, ginbaren håller öppet och i den nya Vita Salen kommer det att bli prova-på-verksamheter på temat ”Kropp & Själ”.

En ”föredragsfestival” är under planering där kunniga människor delar med sig av kunskap och insikter under korta föredrag som avlöser varandra som på ett pärlband.

Detta och mycket, mycket mer!

Nedräkning till Skillingedagarna

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat