Gör verklighet av Skillingedagarna!

by | Feb 20, 2024 | Okategoriserade

Som tidigare framgått så är det spikat att vi kör ”Skillingedagarna” 11-13/10. För att det ska bli verklighet så krävs engagemang Företagarföreningens medlemmar men framförallt av Skillingeborna. Kan du ställa upp i samordningsgruppen som ska ha det övergripande ansvaret så kontaktar du Marie malmqvist.marie@gmail.com. Vill du jobba med det spännande programmet så hör du av dig till Jon på hej@jordochbord.com. Känner du att marknadsföringsgruppen är grejen för dig så mejlar du Anders anders@gustibus.se. Har du bra idéer, vill agera funktionär eller bara har frågor så kan du kontakta någon av nämnda kontaktpersoner.

Skillinge Varv ställer den lilla varvshallen (längst till höger på bild) till förfogande under Skillingedagarna. Dessa 300 kvm gör att en stor del av arrangemanget kan vädersäkras. Planen är att här ska ”navet” för dagarna ligga. Här ska finnas information, kanske fika och framförallt ska här beredas plats till Skillinges verksamheter. Alla företag och föreningar som önskar ska få ställa ut här för att sprida information om sina verksamheter och även bedriva försäljning. Har du ett företag som vill ställa ut här men inte är medlem i Företagarföreningen så är det bara att lösa medlemsskap. Kontakta malmqvist.marie@gmail.com.

På Teatern, som också kommer att vara en knutpunkt, planeras många aktiviteter, bland annat en mässa för lokala hantverkare, formgivare och konstnärer på Stora scenen. I den nya “Vita salen” i gamla Studion planeras tema “Möte kropp och själ” där aktiviteter med yoga, massage, ledarskapsdiskussioner med mera avlöser varandra under de tre dagarna
Är du intresserad av att delta i någon eller några av dessa arrangemang meddelar du Jon på hej@jordochbord.com.

Mer om idéerna kring Skillingedagarna kan du läsa om i detta inlägg.
Tillsammans fixar vi detta!

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat

Prenumerera på nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få nyheter och info om vad som händer på Skillinge.

Jag är...

Du har framgångsrikt prenumererat