Precis en sån

Kontaktpersoner: Carina o Anders Öhman

Adress: Stora Nyhemsgatan 2

Postadress: 276 60 Skillinge

Telefon: 0704-53 63 04 resp 0733-38 39 33

E-post: carina@precisensan.se

Hemsida: precisensa.se och vinetoglaset.se

Verksamhet

Inriktningen i butiken ”Precis en sån” är RETRO, både gammal och nyproducerad. Vi har ett stort sortiment av vår favoritformgivare Signe Persson-Melin, men även ett stort utbud av Stig Lindberg, Lisa Larsson, Paul Hoff, Marianne Westman, Björn Wiinblad m fl.

Vi har också en avdelning med te samt tetillbehör, Lakritsfabrikens sortiment, leksaker med kvalitet. Till våren kommer vi också att ha nymalt kaffe.

En egen avdelning har ”Vinet &Glaset”, där vi valt ut de bästa produkter som kombinerar nytta, funktionalitet, god kvalitet och ett bra pris. Här finns produkter som passar både vinentusiasten och den yrkesverksamma sommelieren.

Öppet:
Fredag – söndag Kl 12 – 15

Vi släpper in max 4 personer åt gången. Utanför och i butiken finns handsprit. Separat in- och utgång. Ingen kontanthantering. För att korta väntetider ingen paketinslagning.

Vi ordnar gärna privat visning för dig och ditt sällskap (max 4 personer). Ring 0733-38 39 33. Du kan också hitta och beställa de flesta varorna i våra nätbutiker. Ange att du vill hämta utanför butiken, så drar vi av frakten!