KM Maskin & Lantbruk

Kontaktperson: Kristian Mårtensson
Adress: Hoby 163
Postadress: 276 36 Borrby

Telefon: 070 59 092
E-post: kmmaskin@gmail.com

Verksamhet

Företaget KM Maskin & Lantbruk och vårt hem är beläget på Kristians föräldragård som vi tog över och flyttade till 2011. Vår familj består av Marie och Kristian och våra barn Kasper och Melker. Vi driver företaget som enskild firma inom lantbruk och entreprenad branschen. Vår huvudsysselsättning är växtodling där vi odlar korn, raps, vete, sockerbetor, vitklöver, fodermajs och popcornmajs.

Jordbruket står för huvuddelen av omsättning i vår verksamhet. Maskinstationen kommer som 2:a och innefattar diverse körslor till lantbruk och andra företag, körslor till kommun, trafikverket samt till privatpersoner.                                

Vi säljer även förnödenheter som utsäde, gödning, harpad matjord, sten, samt bärlager.

Vi bedriver också försäljning av fodermajs tillsammans med två andra kollegor i branschen. I maskinparken finns en komplett kedja för majs från sådd till skörd och det var kanske den största anledningen till vår senaste satsning, d.v.s. popcornsodlingen.

Vi trivs med vår gård och är stolta över det vi odlar. Våra framtida ambitioner är jobba vidare med företaget och fortsätta utveckla det.

För bilder och mer information, titta på våra Facebook sidor KM Maskin, Österlenmajs och Österlens Popmajs