Precis en sån

Kontaktpersoner: Carina o Anders Öhman

Adress: Stora Nyhemsgatan 2

Postadress: 276 60 Skillinge

Telefon: 0704-53 63 04 resp 0733-38 39 33

E-post: carina@precisensan.se

Hemsida: precisensa.se och vinetoglaset.se

Verksamhet

Inriktningen i butiken ”Precis en sån” är RETRO, både gammal och nyproducerad. Vi har ett stort sortiment av vår favoritformgivare Signe Persson-Melin, men även ett stort utbud av Stig Lindberg, Lisa Larsson, Paul Hoff, Marianne Westman, Björn Wiinblad m fl.

Vi har också en avdelning med te samt tetillbehör, Lakritsfabrikens sortiment, leksaker med kvalitet. Till våren kommer vi också att ha nymalt kaffe.

En egen avdelning har ”Vinet &Glaset”, där vi valt ut de bästa produkter som kombinerar nytta, funktionalitet, god kvalitet och ett bra pris. Här finns produkter som passar både vinentusiasten och den yrkesverksamma sommelieren.

Vi öppnar försiktigt butiken den 19 – 22 december kl 12 – 17. Vi släpper in max 4 personer åt gången. Vi bjuder på varm dryck medan du väntar. Utanför och i butiken finns handsprit. Separat in- och utgång. Ingen kontanthantering. För att korta väntetider ingen paketinslagning.

Vi ordnar gärna privat visning för dig och ditt sällskap (max 6 personer). Ring 0733-38 39 33. Du kan också hitta och beställa de flesta varorna i våra nätbutiker. Ange att du vill hämta utanför butiken, så drar vi av frakten!