Östangård B&B

Kontaktperson: Lena Wistrand och Bengt Moreen
Adress: Kvarnby 1303
Postadress: 276 36 Borrby

Telefon: 0414-300 14
E-post: info@ostangard.nu

Hemsida: www.ostangard.nu

Verksamhet

Här finns sju rymliga rum med egen dusch och wc, en gemytlig restaurang och en inspirerande inredningsbutik och ett lummigt trädgårdskafé.

Nu startar vi vårt B&B för året den 22 mars. Caféet kommer att hålla öppet under påskhelgen samt under Matrundan och öppnar sedan för säsongen till midsommar.

Bella på Österlen startar också den 22 och kommer att ha öppet helger till och med den 5 juni, då de övergår till öppettiderna tisdag – söndag fram till den 31 augusti.

Östangård B&B har helgpaket med boende och mat hos Bella på Österlen till och med den 13 april. Den 29 och 30 mars blir det Toscana-special kallad ”super Toscana”.

Konstrundan på Österlen under påsken:

Nino Ramsby ställer ut den 19-28 april. Vi smygstartar redan torsdagen den 18 april med vernissage mellan kl 17 och 19, då Nino berättar om sin konst och spelar några låter. Vi bjuder på bubbel och snittar och dessutom håller caféet öppet.

Matrundan på Österlen 30/5 – 2/6
Kl 11 – 16: Östangård café erbjuder hembakta smörgåsar och smörrebröd, bakverk, kakor, bullar samt kaffe/te.

Kl 13 – 16: Bella på Österlen välkomnar till lunch. En fast meny om tre rätter för 349:-. Boka din plats på vår hemsida www.bellapaosterlen.se eller maila på info@bellapaosterlen.se. Vi tar även emot drop-in i mån av plats.

Kl 17 – 21: Bella på Österlen serverar en fast  meny med italienska smaker och skånska närodlade råvaror med fyra rätter
för 695:-.  Boka för att vara säker på plats: bellapaosterlen.se eller maila på info@bellapaosterlen.se.

Se mer info på se www.ostangard.nu