Köpmangården Matöppet

DSCF4053.JPG-for-web-small.jpgKontaktpersoner: Ronny Ohlsson
och Catherine Nilsson
Adress: Strandgatan 36
Postadress: 276 60 Skillinge

Telefon: 0414-303 25
Fax: 0414-300 87
Mobil: 0702-43 65 53, 0706-40 84 33

E-post: ronnyolll@yahoo.se

Följ oss på Facebook för att få senaste nytt!

Öppet:

Måndag – fredag kl 9 – 18

Lördag                      kl 9 – 14

Här finns det du behöver!

Köpmangården Matöppet är den lilla butiken med det stora sortimentet nära dig. Här finns livsmedel, dagligvaror m m. Beställ tårtor från lokala bagerier och är det något som saknas, bara tala med personalen.

Potatis, ägg och honung är närodlat och närproducerat. Färskt lamm och vilt kommer från Appeltorp, ett småskaligt slakteri som säljer färskt lammkött året runt och viltkött under säsong. Glass av olika slag finns, från SIA, Triumf, OTTO-glass och GB.

Samarbete med Skillinge Fisk-Impex
Färsk fisk kommer från Skillinge Fisk-Impex och är fiskad strax utanför Skillinge. Vi har nu varmrökt lax i bit (ca 400 g/förpackningen) samt skivad najadlax. Även kallrökt och gravad därifrån kommer att finnas, förpackade i 150 g.

Beställ gärna på måndagen vilken fisk du vill ha från Skillinge Fisk-Impex, så kan du hämta den hos oss på onsdagen. Det kan vara exempelvis spättafiléer, röding, hel lax av olika slag och sillinläggningar som kanske inte finns hos oss i det ordinarie sortimentet. Det enda som gäller är att fisken ska kunna vacum- eller atmospackas.

Tänk på att fisk till viss del är en s k säsongsvara då man vill ha fisk fiskad kring Skillinge.

Värmande ved
Köp gärna ved i säck, 15 kg/säck, för spis och brasa.

Frimärksombud och lotteriombud
Köpmangården säljer också frimärken och ”gröna kuvert” för att posta paket i viss omfattning.

Dessutom är affären lotteriombud för Svenska Spel, vilket innebär att här säljs trisslotter, dubbeltriss och tian-lotter.