Arnhög Farm

Kontaktpersoner: Lena Forsslund och Roland Moberg
Adress: Arnhög 1
Postadress: 276 36
Telefon: Lena 0709- 98 93 04 och Roland 0708 24 33 71
E-post: rm63321@gmail.com
Hemsida: www.arnhog.se


Verksamhet

Vi – Lena och Roland – flyttade till Arnhög hösten 2018. Vår vision är att skapa en plats där människor och djur trivs, med fokus på kreativitet, lärande, glädje och miljö. Vi flyttade från Klippiga bergen i Kanada till ett horisontellt landskap med ständigt skiftande ljus och ständigt skiftande väder.

På Arnhög Farm finns gott om plats. Vi har två lägenheter som vi hyr ut veckovis. Din häst och hund är också välkommen. Vi har vackra lokaler för kurser och events. Har du en idé och behöver en kreativ och inspirerande miljö att förverkliga den i, hör av dig! Som bäst pågår bygge av ytterligare två uthyrningslägenheter.

Vår solcellsanläggning med 145 paneler sattes i drift i början av juli. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och visar anläggningen för dig som funderar på att använda solkraft.

Från 18 augusti drar Lena igång sina populära qigongträningar. Qigong kallas The art of longevity. På temat ”I Gränslandet” kommer vi att anordna spännande föreläsningar och workshops vissa tisdagskvällar med start den 3 september. Exempel på planerade kurser är Natural Horsemanship med Karin Nyman och akvarellkurs med Anders Wallin.

Håll utkik på vår hemsida arnhog.se eller Facebook @arnhog.

Vi kommer också att hålla kortare och längre kurser i egen regi i ämnen vi tycker är viktiga. Inom kort lanserar vi vår hemsida www.arnhog.se.