Traubgården

Kontaktperson: Walter Traub
Adress: Glivarp 115
Postadress: 276 56 Hammenhög

Telefon: 0414-322 40
Mobil:076-773 80 44

E-post: walter@traubgarden.se
Hemsida: www.traubgarden.se

Verksamhet
Ett stenkast från Glimmingehus, på vägen mellan Vallby och Östra Hoby, ligger Traubgården. I Ulla Viotti’s tidigare konstnärsateljén har krögarparet, Marie och Walter Traub, inrett en modern och vacker festlokal med ett specialdesignat kök, samtidigt som gårdens ursprungliga charm och genuinitet har bevarats.

I festlokalen är sällskap från 10 till 40 personer välkomna att njuta av, en för just detta tillfälle, specialkomponerad meny, baserad på utvalda produkter från Österlen med omnejd.

På Traubgården finner Du ett kreativt kök med högt ställda krav på gastronomi. Walter Traub’s mat kan med rätt kallas samtida; den står självklart på klassisk grund men med starka kontakter med dagens nya smaker. Ett spontant kök präglat av stor känsla för alla råvaror.

Österlen är en enastående spelplan för alla arrangemang baserade på mat, kultur och naturupplevelser! Räkna med Traubgården när Du komponerar och planerar Ditt program. Beroende på vilket tema Du väljer kan vi alltid matcha med en kulinarisk höjdpunkt signerad Walter Traub.