Skillinge Teater

teater.jpg-for-web-small.jpg

Kontaktpersoner: Nils Peder Holm och Karin Johansson-Mex
Adress: Möllevångsgatan 9
Postadress: 276 60 Skillinge

Telefon: 0414-300 24

E-post: info@skillingeteater.se
Hemsida: http://www.skillingeteater.se

 

Skillinge Teater med Café, Restaurang och Vinbar

I charmigt nyrustade lokaler med flödande dagsljus och 6 meter i takhöjd välkomnas ni till detta kulturmecka på Österlen. Med sina tre scener finns ett brett utbud av teater, musik, poesi, utställningar och sommarens stora huvudföreställning är mycket populär bland såväl bofasta som turister.

Det välkomnande hjärtat för verksamheten är Skillinge Teater Café och restaurang, där doften av hembakt bröd och nybryggt espressokaffe slår emot er när ni kommer. Där ni, efter kl 17 på kvällen, kan avnjuta vårt utbud av ekologiska viner, kanske en grillbuffé eller en medelhavsinspirerad middag serverad på handgjord keramik.

I caféet serverar vi tårtor, pajer och nybakat bröd och på kvällen kan man beställa kvällens meny eller varför inte en ostbricka med lokalt producerade ostar.

Fråga vår personal, så kan de tipsa om vilket vin – eller kanske öl – som passar bäst. Vill ni hellre sitta ute, finns vår vackra innergård eller trädgården där grönskan frodas friskt. Här finns mycket plats för barnen att leka, så hela familjen kan njuta av den trivsamma miljön. Tyckte ni sedan om vårt handdrejade stengods som gjorts av Österlenkeramikern Evelina, kan ni välja att köpa med det hem innan ni åker.

Varmt välkomna hälsar Karin & Peder.

Öppet
Från midsommar till 20 augusti har vi öppet alla dagar i veckan utom måndagar.

Kl 12 – 17 är caféet öppet och därefter kl 17 – 22 öppnas vår restaurang och vår ekologiska vinbar.

Under vinterperioden är lokalen tillgänglig för bokning av specifika events så som större middagar, bröllop, födelsedagar eller företagsevents.