Arnhög Farm

Kontaktpersoner: Lena Forslund och Roland Moberg
Adress: Arnhög 1
Postadress: 276 36
Telefon: Lena 0709- 98 93 04 och Roland 0708 24 33 71
E-post: rm63321@gmail.com
Hemsida: www.arnhog.se


Verksamhet

Vi – Lena och Roland – flyttade till Arnhög hösten 2018. Vår vision är att skapa en plats är människor och djur trivs, med fokus på kreativitet, lärande, glädje och miljö. Vi flyttade från Klippiga bergen i Kanada till ett horisontellt landskap med ständigt skiftande ljus och ständigt skiftande väder.

På Arnhög Farm finns gott om plats. Vi har två lägenheter som vi hyr ut veckovis. Vill du ta med dig hästen går det bra. Den får bo i vårt fina stall och gå ute i rasthage. Naturligtvis är din hund också välkommen.

Längre fram i vår kommer våra lokaler stå färdiga för kurser och events. Har du en idé och behöver en kreativ och inspirerande miljö att förverkliga den i? Hör av dig! Som bäst pågår planering av ytterligare två uthyrningslägenheter, ett orangeri/växthus och en rejäl solcellsanläggning. På vår blogg delar vi med oss av med- och motgångar i vårt projekt.

Vi kommer också att hålla kortare och längre kurser i egen regi i ämnen vi tycker är viktiga. Inom kort lanserar vi vår hemsida www.arnhog.se.