Skillinge Kulturförening

Kontaktperson: Petra Ariton

Telefon: 0733-5088 88

Hemsida: www.skilllingekultur.se

 

Verksamhet

Tycker du om att läsa böcker? Gillar du Bokens Dag? Vill du att Bokens Dag ska leva kvar i Skillinge som ett årligt evenemang? Ser du fram emot att möta spännande och aktuella författare? Vill du vara med på en dag av stimulerande djupdykningar och samtal om litteratur? Tror du på en Bokens Dag kryddad med tävlingar och musik, som vänder sig till alla åldrar?

Om du svarar ja på minst en av dessa frågor ska du bli medlem i Skillinge Kulturförening. Föreningen är nybildad i syfte att arrangera Bokens Dag och, i samarbete med övriga kulturföreningar, främja ett aktivt kulturliv på Österlen.

”Skillinge Kulturförening är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Föreningen ska verka för ett mångsidigt kulturutbud med utgångspunkt för de lokala kulturaktörerna på Österlen. Den huvudsakliga aktiviteten skall vara att arrangera Bokens Dag på Skillinge. Därutöver ska föreningen verka för olika former av samarrangemang med andra kulturföreningar.

Alla insamlade medel skall gå till verksamheten enligt föreningens ändamål.”

Bokens Dag  2017 äger rum lördagen den 9 september på Skillinge Teater. Genom ditt medlemskap stöder du Bokens Dag, så att den kan fortleva och utvecklas.

Medlemsavgift
Ett medlemskap i Skillinge Kulturförening kostar 100 kronor per person och år. Det betalas lämpligen på föreningens bankgironummer i Sparbanken Skåne: 569-9244. Eller besök Skillinge Bokotek.

Du är varmt välkommen som medlem i Skillinge Kulturförening!

Styrelse
Petra Ariton, ordförande
Margareta Cedergren
Karin Eberhardt Grönvall
Karin Nörby
Eva Johansson Kloxin
Dennis Ariton